top of page

Jak vytvořit luxusní svatbu snů ?

Vítáme vás do světa svateb, kde tradice ustupuje luxusu a obvyklé dekorace se mění v umělecká díla. Dnes vám přinášíme tipy na moderní a především luxusní svatbu, která vaše hosty uchvátí a zanechá v jejich paměti nezapomenutelný otisk. Ať už hledáte inspiraci pro váš vlastní velký den nebo jen toužíte nahlédnout do světa neuvěřitelné elegance, jste na správném místě.



Tématická svatba



Pokud jste odvážní a rádi byste své svatební slavnosti dodali nějakou tu špetku neobvyklosti a originálnosti, proč nezvážit za svědka třeba samotného Dartha Vadera? Ano, čtete správně! Moderní svatební trendy neustále překvapují a lidé volí neotřelá témata a místa právě proto, aby jejich velký den byl jedinečný a nezapomenutelný.

Pro některé páry není formalita tradičních svatebních obřadů to pravé ořechové. Touží po něčem více osobním a autentickém. A co je osobitějšího než svatba, která reflektuje jejich záliby a vášně? Od Pána prstenů po Malou mořskou vílu, od Harryho Pottera po Star Wars – možností je mnoho a jediným omezením je vaše vlastní fantazie.

S plánováním takové svatby je však potřeba počítat již v rané fázi. Téma by mělo pronikat celou událostí, a proto je důležité začít s ním od samotných pozvánek. Výběr místa je klíčový, aby se téma prolínalo s prostředím a výběr dekorací je také zásadní – představte si, že byste chtěli vytvořit atmosféru světa Hvězdných válek, ale dekorace by působily jako levná napodobenina. Proto je dobré začít s plánováním co nejdříve a případně využít služeb agentury, která vám pomůže přetvořit vaše sny v realitu.


Svatba ve stylu Malé mořské víly


Zdroj: Youtube


Svatební dort s video projekcí




Pokud toužíte po svatebním dortu, který přinese hostům nezapomenutelný zážitek, ať už dort ochutnají či nikoli, je dort s video projekcí pro Vás ten pravý. Ano, tento sen se stává skutečností díky moderním technikám, které spojují umění cukrářů s kreativitou fotografů či kameramanů. Projekce obrazů přímo na povrch dortu, použití speciálních světelných efektů nebo třeba animace, která vypráví příběh novomanželů, to všechno přináší do světa svatebních dortů nový rozměr.

Toto jsou moderní svatební dorty, které doslova přinášejí umění na talíř.



Zdroj: Youtube


Zdroj: Youtube


Květiny jen na stolech nestačí!


V dnešní době se tradiční květinové dekorace stávají minulostí, a místo nich se na svatební scéně objevují velkolepé a dynamické kompozice, které zanechávají dech v těle. Obřad, taneční parket, hodovní sál - žádný prostor není pro květinovou výzdobu tabu. Zatímco květinové stěny a dekorace zavěšené ze stropu neztrácejí svou popularitu, nový trend směřuje k extravaganci, barevnosti a nápaditosti.

In je vše co je neokoukané a kreativní. Rozmístěné květinové stromy či uměle vytvořené stromy z větví dokonale vyplní prostor a dodají mu půvab přírodní elegance. Stejně tak visící květiny ze stropu či květinové girlandy vytvoří jedinečnou a dechberoucí atmosféru. Světýlka dodají celému aranžmá ten správný punc romantiky a kouzla. Nebojte se experimentovat s různými kombinacemi květin, barev a textur. Květinové girlandy zavěšené ze stropu, nebo dokonce celé květinové závěsy, jsou stále populárnější a dodávají svatbě tu správnou atmosféru pohádkového snu.




Kouřové bomby


Nový trend, který vaši svatbu povznese na novou úroveň. Zapomeňte na tradiční konfety, házení rýže nebo okvětní plátky. Teď je ten správný čas, aby vaše svatební oslavy zazářily v novém světle s pomocí kouřových bomb! Můžete si být jisti, že vaše svatba bude jedinečná a nezapomenutelná, když přidáte do svatebního focení tento neokoukaný prvek.

Kouřové bomby na svatbách nejen dodaj ten správný šmrnc, ale také poskytnou úžasnou zábavu pro všechny přítomné. Kolikrát jste totiž viděli, že se svatební tanec obalí do tajemného oparu kouře? Na fotografiích to vypadá úžasně a co víc, můžete si vybrat kouř ve stejných barvách jako je téma vaší svatby, čímž vytvoříte dokonalou harmonii a atmosféru.





Sweetheart table


Ačkoli je svatba rodinnou událostí, jedná se především o nejdůležitější den pro Vás dva. Proto si dopřejte trochu luxusu v podobě soukromí. Tradiční novomanželské stoly pro celou rodinu a nejbližší příbuzenstvo se v poslední době dostávají čím dál tím více do pozadí.

Svatební den uteče jako voda a celý den budete obklopeni svou rodinou a nejbližšími. Dopřejte si alespoň pár chvilek pro sebe během hostiny. Po zbytek svatebního času se můžete věnovat ostatním.




74 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page